Header DB Asset Services

 

Condition monitoring

DB Asset Services is gespecialiseerd in het meten van de conditie van uw installaties. Door het uitvoeren van een simpele meting van enkele minuten op een elektromotor kunnen wij u, na analyse bij ons op kantoor of thuis, vertellen hoe de exacte conditie van de E-motor is:

 

• Zijn de lagers nog in orde?
• Zijn er elektrische problemen?
• Kan de installatie doordraaien?
• Is er onderhoud nodig?

 

Allemaal vragen welke wij gegarandeerd kunnen beantwoorden voor al uw roterende en reciprocerende installaties. Resultaten van een “quick scan” zijn zelfs binnen een dag beschikbaar.DB Asset Services Engineering

Online monitoring

Doctor Bibber heeft veel ervaring met het snel inzetten van online monitoring technieken, waarmee we op afstand de conditie van uw installatie bewaken. Een huursysteem kan in Nederland binnen 24 uur worden geïnstalleerd en op afstand worden uitgelezen. Op deze manier draait een beschadigde installatie verantwoord door en wordt onderhoud uitgesteld tot een geschikt moment!

U meet, wij analyseren

Om kosten en tijd te besparen geven wij trainingen aan uw mensen, zodat zij zelf met een meettoestel periodieke metingen kunnen uitvoeren. Dit heeft als voordeel dat de installaties op elk gewenst moment worden gemeten, ook wanneer een bezoek van ons aan de plant niet mogelijk is, of wanneer er een acute schade ontstaat met onbekende oorzaak. Op basis van de gemeten data, die doorgestuurd wordt naar DB Asset Services voor verdere analyse, bieden we praktische onderhoudsoplossingen die de prestaties van uw machines optimaliseren en de betrouwbaarheid verhogen. Op deze manier houden we de terugkerende kosten, voor het uitvoeren van metingen laag.

uitgelichte meettechnieken

UITGELICHTE MEETTECHNIEKEN