Header DB Asset Services

 

Doctor Bibber Asset Services is zich ervan bewust dat het onzekere tijden zijn. Ook voor uw bedrijf. Onzekere economische tijden. Het laatste waar uw bedrijf op zit te wachten is onverwachte onderhoudskosten; een productielijn die uitvalt, een belangrijke e-motor die uit de lagers loopt. En wat te denken van een geplande stop in de winter of voorjaar, kunt u deze zomaar uitstellen?

  

  

Wij helpen u hier graag bij, hiervoor verwijzen we u naar onze diensten waar onze technieken worden uitgelegd of bel nu met 0183-850946 en vraag direct wat wij voor u kunnen betekenen.

  

  

  

Doctor Bibber helpt met verantwoord doordraaien minder ongeplande uitval minder gevolgschade

  

  

  

VERANTWOORDE ONDERSTEUNING TIJDENS DE CORONA PANDEMIE

Voor onze werkzaamheden tijdens de pandemie nemen wij de volgende maatregelen in acht:

• De meest actuele adviezen van het RIVM worden opgevolgd.
• Wij conformeren ons aan de door uw plant opgelegde extra maatregelen.
• Onze engineers pauzeren op eigen tijden, om contact met uw personeel tot het minimum te beperken.
• Tijdens bezoeken aan een plant voldoende afstand tussen de medewerkers, minimaal 1,5 meter!
• Contact met uw medewerkers wordt geminimaliseerd tot het hoognodige.
• Wij voeren tijdelijk geen klussen uit waar drie of meer van onze medewerkers voor nodig zijn.

  

  

  

FAQ

Kan onderhoud uitgevoerd worden tijdens corona?

Groot onderhoud is momenteel moeilijk uit te voeren, gezien de beperkingen die het RIVM adviseerd. Verantwoord een onderhoudsstop uitstellen is dus zeer aantrekkelijk. Met een gering aantal mensen bezoeken wij uw plant en middels metingen adviseren wij of uitstel mogelijk is. Ook kunnen wij apparatuur plaatsen waarmee we op afstand kunnen bepalen of er onderhoud nodig is.

  

Kan onderhoud of een geplande stop uitgesteld worden?

Met predictief onderhoud is onderhoud op een verantwoorde manier uit te stellen. Mocht u hier vragen over hebben staan we u graag te woord, neem in dat geval contact op met 0183-850946 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

Kunnen er onderhoudsmonteurs bij mijn installatie?

Door de huidige richtlijn van 1,5 meter afstand tussen twee personen, wordt het op de juiste manier uitvoeren van onderhoud bemoeilijkt. Doctor Bibber kan metingen uitvoeren waarmee de actuele conditie van uw installatie wordt bepaald. Wanneer er geen problemen zijn vastgesteld, is doordraaien mogelijk op een verantwoorde manier.

  

Hoe bespaar ik op onderhoud tijdens de corona pandemie?

DB Asset Services is gespecialiseerd in predicitief onderhoud. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat installaties minder vaak stilstaan. Wij bepalen de huidige conditie van uw installatie, zonder deze open te maken en/of stil te zetten. Op basis van onze metingen kunnen wij adviseren onderhoud op verantwoorde wijze uit te stellen, waarmee het aantal stilligdagen verminderd kan worden.

Een ander voordeel van predictief onderhoud is het vroegtijdig detecteren van schade op een installatie. Deze installatie kan dan op een gewenst moment gestopt worden om een reparatie uit te voeren, voordat deze defect raakt en eventuele gevolg schade ontstaat. Op deze manier voorkomt u onverwachte stilligtijd en bespaart u op onderhouudskosten.

  

Hoe kan ik de huidige conditie van mijn installaties bepalen?

In veel gevallen kan de conditie van roterende insallaties worden bepaald door het uitvoeren van een trillingsmeting. Echter, in sommige gevallen is het uitvoeren van aanvullende andere metingen gewenst. Doordat wij veel technieken in huis hebben, kunnen we vanuit verschillende invalshoeken de conditie van een installatie bepalen. Hierdoor blijven er zo min mogelijk “blinde vlekken” over. Indien er een schade wordt gevonden, kunnen wij de ontwikkeling van de schade met vervolgmetingen goed opvolgen.

uitgelichte meettechnieken

UITGELICHTE MEETTECHNIEKEN