Header DB Asset Services

 

Diensten

Doctor Bibber Asset Services is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige conditiebewaking, diagnoses en engineeringdiensten in verschillende industrieën, zowel de maritieme sector als landindustrie. In tegenstelling tot reguliere conditiebewaking, waarbij een beperkt aantal technieken wordt toegepast, beschikken wij over een breed assortiment aan meettechnieken, waardoor er geen ‘blind spots’ ontstaan.

 

DB Asset Services aan boord van schip

Condition monitoring

DB Asset Services is gespecialiseerd in het meten van de conditie van uw installaties. Door het uitvoeren van een simpele meting van enkele minuten op een elektromotor kunnen wij u, na analyse bij ons op kantoor of thuis, vertellen hoe de exacte conditie van de E-motor is:

Diagnose

Onverwachte problemen kunnen in iedere installatie optreden. Wanneer de oorzaak van een probleem niet te achterhalen is, of wanneer een probleem zich vaker voordoet, is verder onderzoek nodig. Dit onderzoek is erop gericht de faaloorzaak te achterhalen, teneinde de oorzaak weg te nemen.

Engineering

De engineeringsafdeling van DB Asset Services, kan met behulp van de meetresultaten aanpassingen ontwerpen en berekenen. Ook voor het ontwerp van een nieuwe aandrijflijn kunt u bij ons terecht. Samen met u werken we aan de beste toepassing voor uw plant of installatie.

 

Factory Acceptance Test

Een goed begin is het halve werk! Daarom voert DB Asset Services Factory Acceptance Tests (FAT) volgens ieder protocol. Als onafhankelijke partij hebben wij veel ervaring met het afnemen van FAT-afnames voor zowel fabrikanten of in opdracht van de eindgebruiker.

Survey

Met een survey aan boord (of op de plant) brengen wij alle (kritische) installaties in kaart. Per installatie wordt gekeken naar de mogelijke faalvormen.

uitgelichte meettechnieken

UITGELICHTE MEETTECHNIEKEN